suunto orientering

Suunto står för äventyr.
Att hitta nya vägar är grundläggande för Suunto och att ständigt erbjuda innovativa lösningar är ryggraden i verksamheten sedan 1936, då Suuntos grundare Tuomas Vohlonen uppfann ett sätt att producera kompasser med ökad exakthet för sina orienteringsäventyr. Idag ligger Suunto i framkant när det gäller design och innovation av av sportklockor, dykdatorer och instrument som används av idrottare och äventyrare över hela världen.
Suuntos produkter är robusta och stryktåliga, samtidigt som de har en vardaglig design som återspeglar den nordiska identiteten.

“Sedan många år tillbaka har vi bestigit de högsta bergen och utforskat de djupaste haven. Vi har ständigt höjt ribban. Vi har gjort det möjligt för människor att förvandla sina äventyrsdrömmar till verklighet.”

Men äventyr handlar inte bara om att testa sina fysiska gränser på oupptäckta platser. Alla delar vi äventyrsandan som gör att vi ständigt söker oss vidare. Det handlar om nya upplevelser. Stora som små. Det handlar om att ge sig ut, oavsett storleken på utmaningen.

Hos Pölder Sport hittar du främst Suuntos sportklockor med GPS. Klockorna passar lika bra i skidspåret som på löprundan, på gymmet eller i vardagen - ja, överallt där du vill ha koll på puls, position, prestation och mycket mer.

Läs mer +