Rullskidor för skate och klassisk från Swenor

Varför ska jag välja rullskidor från Swenor?

Rullskidåkning med komfort och stabilitet - det är vad vi på Pölder Sport tänker på när vi pratar om Swenor.
Norska Swenor har funnits med hos oss i många, många år och genomgående är nöjda kunder och rullskidor som håller vad de lovar. Swenor har rullskidor för klassisk åkning och även för skate. Utöver det finns en hel serie med tillbehör för din rullskidåkning som stavar, hjälmar, stavspetsar, handskar, reflexvästar och skydd.
Swenor har rullskidor med klassiska aluminiumstommar, men är mest kända för sina glasfiberöverdragna trästommar som du hittar på Fibreglass, Carbonfibre mfl. De stommarna är underbara att åka på eftersom de kraftigt reducerar vibrationerna som uppstår när du åker på asfalten. Mjuk och skön gång! På skate är det vanligare med en lätt och smidig aluminiumskida som Swenor Skate.
De flesta rullskidorna går att få monterade med flera olika rullmotstånd som standard. Allt från racing till extra trögrullande.

Vi har lång erfarenhet av Swenor och rullskidåkning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp och råd kring rullskidor. Hos oss hittar du även komplett utbud av Swenors reservdelar, ned till minsta skruv.

Läs mer +