ToKo

TOKO startade för över 100 år sedan dess har det Schweiziska varumärket stått för målmedveten produktutveckling och toppkvalitet. TOKO producerar och utvecklar vallor och vallatillbehör för nybörjare ända upp till elit.
Sedan flera år tillbaka är TOKO även ett varumärke för friluftsliv och aktiv livsstil. Produkter från deras Care Line ökar livslängd och behåller funktion i dina textilier, skor och annan utrustning.
Användare över hela världen använder TOKOs produkter för att få bästa ytan under sina skidor, men även på sin jacka eller sina skor.

TOKO har deltagit i alla stora nationella och internationella skidtävlingar i årtionden. Detta för att ge aktiv support till atleter och service team från hela världen. Otaliga framgångar i längdåkning och alpint har gjorts möjliga med perfekt vallade skidor av TOKO. Bästa beviset för detta är oräkneliga medaljer från OS, VM och Världscup.

TOKO fokuserar på att erbjuda bästa möjliga produkter samtidigt som man vill skydda naturen. Ett hållbart skydd för miljön är ett ämne som ligger i TOKOs själ. Det ser man bland annat i TOKO Eco produkter som är certifierade av bluesign®. TOKOs expressvalla Universal och Nordic är dessutom helt biologiskt nedbrytbara.

Hos Pölder Sport gillar vi TOKOs produkter. Något som bör framhållas är enkelhet. TOKOs vallor har ett brett temperaturområde vilket gör att du inte behöver ha så många produker för att klara de flesta fören.
Missa heller inte Care Line - ta hand om dina funktionskläder på rätt sätt så håller de längre.

Läs mer +