Umara

Orka hela vägen med Umara Sports

Umara är specialister inom nutrition/energi för uthållighetsidrott. Med hjälp av vetenskap, erfarenhet från idrottare och vår egen förmåga att väva ihop teori med praktik, utvecklar de optimerad idrottsnutrition för att hjälpa dig prestera på din individuella topp. Alla kan ta sig upp till nästa nivå där nutritionen är ett av många viktiga verktyg.

Umara grundades 2013 av Biomedicinstudenterna Tommy Ivarsson, MSc och Simon Gustavsson, BSc som studerade Biomedicin med fokus mot nutrition och kroppens förmåga att prestera. Båda två är ett par riktigt glada idrottare med en förståelse för idrotten då de är löpare, cyklister, skidåkare, triathleter, swimrunners m.m, multisportare kan man säga.

Umaras Vision
“Vi tror alla vinner på fysisk aktivitet med idrottsmål som inspirerar. Vi tror att människor blir inspirerade till aktivitet genom en känsla av kontroll, att de har vad som krävs för att nå sina mål.
Vi får fler människor aktiva genom att hjälpa dem prestera mera med kunskap, inspiration och produkter med vetenskaplig grund.
Vi tar fram idrottsnutrition och utbildar i hur vi når vår högsta potential som idrottare. Vi kommunicerar direkt genom digital utbildning i form av podcast, videos och artiklar men även underbara ambassadörer. Vi lever som vi lär och strävar efter att vara det bästa exemplet vi möjligen kan vara genom att praktisera det vi förespråkar.”

Umara kosttillskott, sportdryck och gels hos oss

I vårt sortiment från Umara hittar du bland annat kosttillskott, sportdryck och energigels. Umara andas distanssport och sponsorer till många olika tävlingar i vårt avlånga land.

Läs mer +