Vitargo

Vad är Vitargo?
Vitargo är en unik patenterad kolhydrat, speciellt framtagen efter elitidrottares önskemål. I publicerande studier från bl a Karolinska Institutet har det visat sig att Vitargokolhydraten är 70 % snabbare i glykogeninlagring, samt har en 80 % snabbare passering genom magsäcken ner till tarmen, än andra kosttillskottskolhydrater t ex dextros och maltodextrin. För dig betyder det att du får en snabbare återämtning, bekväm mage och fyllda glykogendepåer på snabbast möjliga vis, för att kunna prestera optimalt.

Kolhydratuppladdning med Vitargo Carboloader har många idrottare provat på genom åren, bl a i Svensk klassiker-lopp som Vätternrundan och Vasaloppet, där många av våra trogna kunder finns! Numera så finns det fler talet Vitargoprodukter som passar dig, vilken idrott du än håller på med.
Allt ifrån Vitargo Professional och Vitargo Endurance fuel för långloppsskidåkaren eller Vitargo Gel med koffein som en nödraket i byxlinningen på träningspasset!

På Pölder Sport har vi jobbat länge tillsammans med Vitargo och har oändligt många kunder som tagit hjälp av Vitargo under sina olika kraftprövningar.

Läs mer +