VJ

VJ skor

VJ grundades år 1981 för att utveckla passande skor för topporienterare under utmanande förhållanden.
“I början finns behovet, sedan kommer arbetet, leta lämpligt material följt av outtröttlig testning. Feedback från toppidrottare avslutar processen. Slutresultatet blir en ny VJ-sko”

VJ´s syfte var att börja producera lättare och snabbare skor för orienterare under alla möjliga förhållanden.
Idag tillverkar VJ skor till flera olika sporter men de har fortfarande samma mål och det är: ”Vi vill erbjuda lätta skor, som samtidigt skyddar dina fötter och har perfekt grepp”.
Det spelar ingen roll vilken sport du håller på med vare sig det är orientering, terränglöpning, swimrun eller hinderbanelöpning, skorna ska fortfarande vara grymma på dina fötter.
VJ erbjuder många olika skor som passar perfekt till olika aktiviteter, här finns skor som fortfarande håller den lätta vikten även fast de blir blöta, skor som passar perfekt till vinter-och stiglöpning men också allroundskor.
Alla skor har en grym häl- och framfotsdämpning vilket gör att du får en bekvämare tur, men de har även en fin passform och formar sig efter just din fot.
Vid frågor och funderingar så tveka inte på att höra av er till oss, så hjälper vi till med vad som passar just dig perfekt.

Läs mer +