Vitargo

Vitargo Post Recovery 2kg

Visa produktinformation

Produkten har utgått

Beskrivning

Ingår i kampanjen: 13% rabatt vid köp av minst 12st Vitargo kosttillskotts produkter.

Efter träningspasset måste du äta och med fördel något som ger snabb näring med rätt sammansättning vid rätt tillfälle. Efter träningspasset är musklerna nedbrutna. Då är det viktigt att snabbt äta eller dricka framför allt kolhydrater och protein. En dryck ger snabbare återhämtning, då den lämnar magsäcken snabbare än ett mål mat. Lämplig att inta efter träning, gärna innan duschen, sedan har du tid att tillreda en komplett måltid väl hemma. För de som har en stressig vardag, och missat mellanmålet innan träning, är det lämpligt att dricka en portion av denna dryck för att fylla på energidepåerna och få ut maximalt av sin träning.

 

Dosering:

Ca en portion Vitargo POST efter träningspasset eller som mellanmål ca 1 timme innan ett träningspass. Kroppsvikt under 75 kg tag 70 g pulver, kroppsvikt över 75 kg tag 100 g pulver som portion.

Tillreds:

Fyll en flaska till 1/3 (2 dl) med vatten/mjölk. Tillsätt pulvret (3 skopor/100 g) och skaka kraftigt under 1 minut. Fyll sedan upp med vatten/mjölk till slutvolym 7-7,5 dl. Är din kroppsvikt under 75 kg, räcker det med 2 skopor pulver som återhämtningsdryck (~70 g pulver) 

OBS! Skaka kraftigt! Vitargo är en stärkelse och det tar något längre tid för pulvret att helt lösas upp i vätska.

 

 

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •