VJ Orienteringsskor

Integrator High 6

Visa produktinformation
Välj skostorlek: UK 10
Välj färg: Black/Lime
2 249 kr

Delbetala från 94 kr i 24 månader

Ej i lager

Beskrivning

VJ Integrator High har alltid varit en av dem mest populära skorna för orienterare med problem kring vrister och anklarna. Nu i ny utgåva med flera förbättringar som kommer fortsätta göra skon till en av dem bästa på marknaden. High-modellen har ett integrerat fotledsskydd som ger extra stöd över anklarna och vrister.

VJ Integrator High 6 har en helt ny plattform för mellansulan och ovandelen. Det gör att formen på tå-partiet har blivit rundare och ger den lite mer utrymme i tåboxen. Nya CMEVA-mellansulan ger en riktigt bra kombination av dämpning och kontroll. Du kommer få tillräckligt med dämpning vid hårdare underlag utan att tappa känsla och fart i tuffare terränger. Hela sulan är mer vridstyv som i kombination med fitlock-systemet gör att foten sitter på plats så att du får ännu bättre prestanda i svårare terränger samt sluttande bergshällar. 

Ovandelen använder sig av VJ's erkänt grymt slitstarka nylon-material som tål dem allra tuffaste terränger och miljöer. Det finns förstärkningar på ovandelen vid utsatta delar för att göra den ännu mer slitstark än tidigare. Ovandelens material är väldigt bra på att dränera undan vatten som kommer in och suger heller inte åt sig väta. Det gör att ovandelen aldrig ändrar sig utan omsluter och håller foten på plats från start till mål. Vidareutvecklat fitlock-system som är lättare och formar sig mer efter foten.

Undertill finns ett av världens bästa grepp Superior Contact-gummi som tillsammans med 17 stycken stjärnformade dubbar ger riktigt bra grepp i alla terränger och väder. 

Med VJ Integrator High 6 får du ett par skor du kan lita på i alla terränger och du kommer alltid ge dig själv förutsättningar att slå dina tidigare rekord.

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •