VJ

VJ Spark

Visa produktinformation
Välj skostorlek: UK 10,5
Välj färg: Orange
1 599 kr

Delbetala från 67 kr i 24 månader

Ej i lager

Beskrivning

VJ Spark Orange är en mångsidig och lätt löparsko för kortare och medellånga distanser. Skons mjukare ovandel, den omslutande tungan och en tåbox med mer utrymme gör att skorna passar de flesta. I varje steg med VJ's yttersula får du en exakt och pålitlig känsla.  
 
En mellansula med lagom dämpning som har en marknära känsla. Yttersula med VJ’s klassiska butylgummi som tillsammans med 5mm gummidobbar ger ett riktigt bra grepp på alla underlag. Ovandelen har en blandning mellan polyester och nylon som är mer komfortabel och följsam men som fortfarande är slitstark. Och äntligen har VJ en "gusseted tongue", en tunga som integrerats med mellansulan vilket gör att ovandelen känns mer omslutande, tungan sitter på plats hela passet och även skyddar mot smuts och skräp längs stigarna. VJ's fitlock-system i hålfoten låser fast foten när du snörar på dig skorna. 
 
VJ Spark är utformad för att passa i varierande terränger. Passar bra för traillöpning, Swimrun och OCR, en riktigt bra allround-sko helt enkelt!

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •