VJ

VJ XTRM 2

Visa produktinformation
Välj skostorlek: UK 10
Välj färg: Orange
1 399 kr  -22%
Ord. pris: 1 799 kr

Delbetala från 58 kr i 24 månader

Ej i lager

Beskrivning

VJ XTRM 2 är här och uppdaterad med ny färg och flera fina uppdateringar som kommer göra den ännu vassare än föregångaren. Lästen har justerats för att passa fler samt att tåboxen har en mer rund form vilket gör att tårna får utrymme och gör att tåboxen känns bredare och rymligare. Vi såg den först i VJ Spark men nu även i XTRM 2, "gusseted tongue" är en tunga som integrerats med mellansulan vilket gör att ovandelen känns mer omslutande, tungan sitter på plats hela passet och även skyddar mot smuts och skräp längs stigarna. Omarbetad hälkappa som är mjukare och mer skonsam mot hälsenan och på insidan av hälen finns ett greppvänligt tyg som gör att hälen sitter på plats hela tiden. 

 

Mellansulan här tillverkad i ett CMEVA-material som har bra energiåtergivning och dämpning som tillsammans med rockplate i mellansulan skyddar mot rötter och stenar. Kevlar och polyester i ovandel ger ett riktigt bra skydd och hållbarhet i absoluta toppklass. VJ's fitlock-system i hålfoten låser fast foten när du snörar på dig skorna.

 

Hela ovandelen är tillverkad i det extremt slitstarka och hållbara materielet Keprotec. Ett vattenavvisande material och absorberar ingen fukt som gör att skorna inte tappar passformen även om dem blir blöta. Materialet är bluesign®-certifierat vilket innebär att endast de mest hållbara och ansvarsfulla tillverkningsmetoderna och materialen har använts under tillverkningen av ovandelen.

 

XTRM2 har ett nytt yttersulmönster och är designat för att fortsatta leverera det bästa greppet under varierande och hårda förhållanden. VJ's Superior Contact yttersulan har en speciell gummiblandning och har som alltid ett grymt bra grepp på hårda och våta ytor. 6 mm gummidobbar säkerställer att du även i mjukare terränger har ett fortsatt grymt bra grepp. 

 

Denna sko lämpar sig för avancerade stigar och tuffare terränger, passar också utmärkt för OCR och swimrun.

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •