BLIZ

Bliz Hero Polarized

Visa produktinformation
Välj färg: Matt Black w/ Smoke Silver Mirror
1 199 kr

Delbetala från 50 kr i 24 månader

Ej i lager

Beskrivning

Bliz Hero Polarized är ett par glasögon som både har utseende och komfort i toppklass, och dessutom ger dig klar sikt i olika väderförhållanden. Mångsidig modell som passar till många olika sporter. En lugn löprunda, full fart på en MTB eller bara en härlig dag på stranden.

Bliz förstklassiga Nano Optics-lins har tagits fram genom att kombinera olika material i en enda lins. Nano Optics-linsen har minimal förvrängning och en unik anti-fog-behandling som är minst 3 gånger bättre än en vanlig dubbellins.

Denna modellen är utrustad med polariserade linser som tar bort irriterande reflektioner från solen, förstärker kontrasten och färgerna vilket leder till mindre trötta ögon när du använder solglasögonen under en längre tid.

Med Hydro Lens Technology™ har du alltid klar och skarp sikt i alla väder. En lins i X-PC med hög optisk kvalitet för klar och skarp sikt i olika väderförhållanden. Linsen har självklart komplett UV-skydd, minimalt brytningsfel, repskydd samt har effektiva vattenavstötande egenskaper. Hero är tillverkad i Grilamid TR90, ett material som är mycket flexibilitet, låg vikt och riktigt bra hållbarhet. Justerbara skalmar och näsdel för bästa komfort.

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •