BLIZ

Bliz Vision Nano Nordic Light

Visa produktinformation
Välj färg: Black w/ Coral Amber Blue Multi
999 kr

Delbetala från 42 kr i 24 månader

Ej i lager

Beskrivning

Kategori 1 = mot molnigt, absolut ett alternativ för en som inte vill ha klarlins. 

Bliz nya förstklassiga Nano Optics-linser har tagits fram genom att kombinera olika material i en enda lins. Nano Optics-linserna har en minimal förvrängning och en unik Anti-fog-behandling som är minst 3 gånger bättre än en vanlig dubbellins.

Utrustad med helt nya Nordic Light-lins, en högteknologisk lins som avsevärt förstärker kontrasterna i sämre ljusförhållanden (flatlight). Nordic Light-serien ser till att du presterar på topp även när ljuset sviker dig!

Bliz Vision, så justerbar att du kan göra den till din - bara din.

Vision är tekniskt avancerad med lätt vikt och Jawbone-teknologi. Näsdel och skalmar justeras lätt för oslagbar komfort. Den stora cylindriska linsen har hög optisk kvalitet, är okrossbar och maximerar ditt synfält, dessutom med effektiv ventilation. Vision har en Hydro Lens Tech™-lins som ger klar sikt i alla väderförhållanden. Vision är ett perfekt val för skidor, cykel och andra krävande sporter. En chans att få helt optimal sikt efter dina personliga förutsättningar.


Som unik feature i Vision kan du sätta i en optisk adapter, du hittar den här. Slipa dem efter ditt personliga synfel . Vision är ett perfekt val för cykel, skidor och andra krävande multisporter. En chans att få helt optimal sikt efter dina personliga förutsättningar!

Justeringsmöjligheter

Lämna inget åt slumpen och anpassa Vision efter dina behov. Utan Jawbone på förmiddagens löptur för att njuta av naturen med maximalt synfält och med hel ram på eftermiddagen för den skakiga MTB-turen. Designen är genomtänkt för att passa olika typer av ansikten. Skalmarna är utrustade med wire core som kan böjas och näsdelen är justerbar - allt för att hitta bästa passformen för just dig. Linsen är avtagbar och kan enkelt bytas ut mot andra linsfärger (köps till separat).

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •