Fischer

Fischer RCS Classic Plus IFP

Visa produktinformation
Välj längd: 192 CM
kg
Fältet är obligatoriskt
cm
Fältet är obligatoriskt
eu
Fältet är obligatoriskt
Fältet är obligatoriskt
Fältet är obligatoriskt
4 059 kr  -30%
Rek. pris: 5 799 kr

Delbetala från 169 kr i 24 månader

Ej i lager

Beskrivning

OBS VIKTIGT!! Vissa längder finns bara i ett specifikt vikt-intervall:

  • 187 cm / 
  • 192 cm / 55-65 kg
  • 197 cm / 60 kg
  • 202 cm / 90-95 kg
  • 207 cm / 75-80 kg

Fischer RCS Classic Plus IFP är en klassisk och mycket populär toppskida som alla kan välja, från toppåkaren till motionären. 

Med skidans spann, konstruktion och belag av toppklass har du här alla möjligheter i världen att få till ett fantastiskt glid över långa lopp och snabba träningspass. Det här är ett mycket bra val för er som vill åka 90 kilometer snabbast möjligt. Fischer RCS Classic Plus IFP tillverkas med Fischer unika Cold base bonding-teknik där skidan sätts ihop utan värme vilket gör att belaget ej förstörs i värmeugn och därmed tar åt sig valla bättre, glider bättre med en kärna som inte påverkas av väderförhållanden.

OBS: Bindning ingår inte i den här skidan. Fischer väljer att visa upp sina skidor med bindning, men notera att bindningen inte ingår i skidan. Du får därför inte glömma att köpa med en bindning om behöver en.

Hur väljer jag längd på längdskidan?
Längden på skidorna beror i grunden på två saker, din längd och din vikt. Generellt bör vuxna åkare ha klassiska skidor som är 20-30cm längre än kroppslängden (ca 5-10cm för skateskidor). Det är alltså "grundregeln". För vuxna måste man sedan kompromissa beroende på vad man väger. Kortare skidor görs för lättare åkare och längre skidor för tyngre åkare. Här kan man alltså få gå upp eller ner lite i skidlängd beroende på vikt.
Lämna en kommentar till oss om du vill att vi väljer längd åt dig när du beställer dina längdskidor.

Skulle du råka välja en längd som inte passar dig kommer vi kontakta dig när vi plockar ut dina längdskidor! 

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •