Icebug

Icebug Arcus RB9X M

Visa produktinformation

Produkten har utgått

Beskrivning

Icebug Arcus M RB9X är en lätt och väldämpad modell som är döpt efter arcus-molnet, vilket Icebug liknar vid att det är som att springa på moln. Tillsammans med en något bredare tåbox får man riktigt bra komfort och som vanligt Icebug, grymt bra grepp.
 
Mellansulan av lättvikts-EVA har en responsiv känsla och ökad hållfasthet så att skon behåller både komfort och löpkänsla under många långa pass. Rocker-geometrin i mellansulan avlastar framfoten och hälen som bidrar till ett mer framåtdrivande löpsteg.
 
Yttersulan av RB9X-gummi är Icebugs odubbade yttersula med ett riktigt bra grepp på våta och torra underlag. Väl genomtänkt sulmönster med inte så grova dobbar gör att du kan springa både stigar, grusvägar men även sträckor på asfalt. En riktigt bra hybridsko!
 
Ovandelen har ett annat material kontra vintermodellen i Gore-Tex. Nu är det en tunnare och luftigare mesh som andas mycket bra. Som tillsammans med den rrymligare tåboxen skapar högsta komfort. 
 
Icebug Arcus M RB9X med en väldämpad mellansula och luftig ovandel är denna ett bra val för vårens, sommarens och höstens alla långpass och lugnare distanspass.
 

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •