INOV-8 Orienteringsskor

Oroc Ultra 290 W

Visa produktinformation

Produkten har utgått

Beskrivning

Inov-8 Oroc Ultra 290 Red/Black för damer som erbjuder den nya tekniken TWIN-SPIKE. Den lätta modellen är för dig som orienterar, springer off-trail och i tuffare terränger, i fjällen och andra berg. Oavsett underlag så ger dig OROC 290 alltid ett grepp med kontroll i världsklass.

 

Världens första långdistanssko för orienterare med revolutionerande Twin-Spike teknologin som ger dig det perfekta greppet när du speedar över alla typer av extrema underlag.

Inov-8 Oroc ULTRA 290 har en yttersula av greppig gummi med dubbla manganstålspikar som river tag i is och frusna underlag, ger dig stabilt grepp på steniga och leriga off-trail pass och den speed du behöver för tävlingar och race. Manganstål kännetecknas bl. a. av att det har en mycket hög motståndskraft. Modellen har 6 mm drop och en mellansula av POWERFLOW+ som ökar dämpningen och som ger dig en rymligare passform. Oroc Ulra 290 är framtagen för att ge dig den perfekta balansen mellan komfort och grepp. Skons konstruktion bjuder på tåliga och hållbara komponenter rakt igenom, som den ballistiska sömlösa överdelen i nylon som är motståndskraftig och skyddar dina fötter medan du racar genom den tuffaste vegetationen. Modellen passar perfekt för långdistans och orientering, för bergspass – ge dig ut med självförtroende!

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •