INOV-8 Trailskor
TrailFly Ultra G 280 M

Visa produktinformation
Välj skostorlek: UK 6,5
Välj färg: Pine/Nectar
1 539 kr  -30%
Rek. pris: 2 199 kr

Ej i lager

Beskrivning

Inov-8 TrailFly Ultra G 280 M för herrar är ultra trail-löparens bästa vän. Ovandel av stickat material och en bred tåbox ger högsta komfort över längre tid. Flyspeed-mellansulan är en uppgradering från deras vanliga foam som har bättre dämpning och högre energiåtergivning. Många delar som gör att du kan springa längre, skönare och med mindre energiåtgång. 

Mellansulan har Flyspeed-foam som är klassiskt EVA-foam med en annan tillverkningsprocess som verkligen gör skillnad. Du får roligare mellansula med mer dämpning och högre energiåtergivning utan att det blir för mjukt och okontrollerat. Fortfarande en skön markkontakt.

Yttersulan har 4 mm gummidobbar i flera riktningar för ett mer dynamiskt och bättre grepp. Inov-8 använder ett grafenförstärkt gummi som är väldigt hållbart utan att försämra den "klibbiga"-känslan av grepp. Yttersulan fungerar mycket bra på flera olika underlag och ytor, från blöta stenar och lera till fina stigar. Inov-8 har en finess som heter Adapter Flex undertill som hjälper mellanfoten att röra sig mer självständigt som ger ett mer dynamiskt och flexibelt grepp när du springer över ojämn terräng. 

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •