M Tiger Sports

M Tiger Sports X10-EVO II Ski by night edition

Visa produktinformation
2 069 kr  -10%
Rek. pris: 2 299 kr

Delbetala från 86 kr i 24 månader

Ej i lager

Beskrivning

M Tiger Sports X10-EVO II Ski by night edition är en mycket smidig pannlampa med bra styrka för sin storlek och lång brinntid med extrabatteri. Oroa dig inte för batteritorsk!
 
Mörkret kommer tidigt och träningspassen blir längre och längre för att möta alla nya må. Oavsett om du åker skidor, springer eller cyklar så behöver du de långa passen och för just dig är den här versionen. Här har du maximal brinntid under hela passen även när de drar ut på tiden. Du behöver inte oroa dig för batteritorsk med den här kompisen med dig.  
  
Nya X10-EVO är som namnet antyder en upphottad version av M Tigers succémodell X10:a. Men i verkligheten är X10-EVO en helt ny lampa med lamphus helt i aluminium, Crees nya diod XP-L2 och våra senaste och vassaste batteripack. Det är bara utseendet som minner om den gamla. Nya M Tiger Sports X10 Evo Night Edition ger 1000 lumen i upp till 6 h och 45 min och har som sin föregångare givetvis dimmer.
 
Uppdateringar till 2021:

Alla pannlampor har färgkodade sladdar på lamphuvud och strömbrytare för att enklare veta vilken strömbrytare som hör ihop med vilket lamphuvud. Alla strömbrytare har nu också spiral-kabel som gör att kabeln alltid är spänd. GoPro-fäste ingår. Bättre hållbarhet med förbättrade plast-detaljer. 

 

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •