Polder Sport
Vasaloppet - Officiell Vasaloppsbutik
Längdskidor för juniorer och ungdomar. Skinskidor, skateskidor och klassiska längdskidor för juniorer och ungdomar.

Längdskidor med bra kvalitet för juniorerna

KVALITET TILL UNGDOMARNA & JUNIORERNA

Att handla längdskidor åt junior och ungdom.

När du handlar skidor till ungdomar av oss så kommer du alltid att komma hem med ett par kvalitetsskidor som fungerar bra i skidspåren. I vårt sortiment hittar du juniorskidor med bra konstruktioner och belag som går att valla upp och att arbeta med som du är van vid att göra med seniorskidor. Vi tar alltså endast in skidor och utrustning som håller och som gör det roligare i spåren. Vi tycker att det är väldigt viktigt att våra ungdomar får åka på bra skidor och väljer noggrant ut rätt modeller till sortimentet som passar de allra flesta. I utbudet finns det ändå en linje från enklare till toppskidorna som är kortare versioner av seniorernas toppskidor.

TILL UNGDOMEN SOM SATSAR PÅ LÄNGD

Då skate och klassisk stil skiljer sig så pass mycket i modellerna så tycker vi att två par är ett måste för att det ska bli bra/kul. Ett par för skate och ett par för den klassiska biten.
Om det ska tävlas och satsar och sedan är det frågan om skinskidan får plats i stället? Vill du göra livet lättare för dig och din ungdom så tycker vi att ett par bör finnas för att inte tappa träningstimmar. För skinskidan löser träningsbiten både för den absoluta skidtoppen som för ungdomarna som precis.

JUNIOR OCH LÄNGDSKIDPAKET

Vi sätter alltid ihop paketpris för ungdomar när ni handlar skida + pjäxa + monterad bindning.

AKTUELLA JUNIORSKIDOR FÖR KLASSISKT

AKTUELLA SKINSKIDOR FÖR JUNIORER

AKTUELLA SKATESKIDOR FÖR JUNIORER