Polder Sport
Vasaloppet - Officiell Vasaloppsbutik
Längdskidåkare på skidor från Rossignol

Gör ett lätt val med skinskidor från Rossignol

Pölder Sport och Rossignols samarbete går tillbaka långt i tiden

och deras produkter i vårt utbud är idag självklara. Våra skidspecialister Björn och Kalle ger en beskrivning av det anrika företaget och vad du kan förvänta dig av deras sortiment hos oss. Det är produkter med hög klass och låg vikt - lätta val att göra helt enkelt. Vi gillar det vi ser den här säsongen och våra teståk har gått i åkglädjens spår.

Rossignol har växlat upp när det kommer till utformning av hudar och designs. Den franska underdogen är verkligen på framåtmarsch men vi tycker att skidorna alltid har haft en bra finish och hög kvalitet, framför allt på Skatebiten. Men nu har de steppat upp och vi tycker att du verkligen kan fundera på en Ross i vinter.

PRISVÄRDA SKINSKIDPAKET MED GRUND I EN RIKTIGT FIN ROSS-PJÄXA!

Vi vill verkligen rekommendera skinskidor i våra paket från Rossignol som kommer att ge dig en grym åkkänsla. Ta dig an vintern och spåren med en Delta från Ross!

AKTUELLA SKINSKIDOR FRÅN ROSSIGNOL

REKOMMENDERADE SKINSKIDOR I SKIDPAKET FRÅN ROSS

Två av våra skidspecialister, Björn och Kalle vet hur man plockar ut en skinskida så att det blir rätt och med spann från Rossignol är det lättare att hitta ditt guldpar.

Upptäck Rossignol Delta Sport R-Skin - Racing belag och en mixad skin.

Upptäck Rossignol Delta Course R-Skin - en skinskida för träning och tävling

I Rossignols utbud hittar du modeller för hela familjen och för varje åkstil.