Polder Sport
Vasaloppet - Officiell Vasaloppsbutik

Kalmar Swimrun

I masstartsloppet Kalmar Swimrun tävlar du på land, i vatten, på land och så ner i vattnet igen. Tävlingsformen har fått fäste i Kalmar som bjuder på mycket vackra omgivningar och härliga distanser. Kalmar Swimrun avgöras mitt centrum för att ge publik chansen att följa tävlingen på nära håll och skapa en speciell stämning för de tävlande.

Pölder Sport är sponsor till Kalmar Swimrun och kommer vara på plats under loppet med försäljning

Pölder Sport har ett bra utbud av simdräkter, löparskor för Swimrun och alla de tillbehör och utrustning du behöver för både din Swimrun och Open Water. Under Kalmar Swimrun är vi på plats med vårt sortiment och medarbetare som kan svara på alla dina frågor om sporten.

Regler för Kalmar Swimrun (se alla regler på Kalmar Swimruns sida)

  • Tävlingen sker i tre klasser, Herr, Dam och Mix.
  • Starten sker genom masstart, segrar gör det lag som i respektive klass först passerar mållinjen.
  • Ni tävlar i lag om 2 personer och ni får inte vara för långt ifrån varandra. Det är vanligt att lagkompisarna sammankopplar sig med en lina, speciellt under simningen, för att hålla ihop och hjälpa varandra.
  • De tävlande förflyttar sig med hjälp av snitslad och markerad stig/väg. Förflyttningen innebär såväl simning i öppet vatten som löpning längs stig, väg, strandkant och över öar.
  • Obligatorisk utrustning skall medföras. Se info på Kalmar Swimrun för rätt lista.
  • Det finns ett antal energizoner längs banan. Mellan dessa rekommenderas att de tävlande medför egen vätska/energi. Vid energizoner kan egen flaska fyllas med vatten och sportdryck.
  • Allemansrätten gäller. Nedskräpning leder till diskvalificering.

Kalmar Swimrun anmälan.
Du kan nu anmäla dig till Kalmar Swimrun genom att surfa in på kalmarswimrun.se.
Du kan även få 50% rabatt på ditt startbevis genom att köpa en utvald simdräkt från Pölder Sport. Vill du veta hur du gör? tryck på produkten nedan.

Kalmar Swimrun växer och det är många som vill tävla i de vackra omgivningar och bland publiken i city.

Swimrun-deltagare som tävlar i Kalmar Swimrun

Erbjudande Sjöloppet i Eksjö och Kalmar Swimrun!
Handla någon av våra utvalda Swimrundräkter så får du en värdekod som gäller till Sjöloppet i Eksjö eller Kalmar Swimrun vid köp av startplats 2022. Koden ger dig 50% rabatt på startavgiften och registreras när du bokar din startplats.
Se våra aktuella Swimrundräkter till erbjudandet