Polder Sport
Vasaloppet - Officiell Vasaloppsbutik
Upptäck Swimrun och Open Water hos Pölder Sport. Vi har ett stort och härligt utbud av allt du behöver för Swimrun och Open Water simning.

Swimrun & Open Water

Det är många sporter som går framåt i Sverige och i Skandinavien men den som växer allra mest kanske är Swimrun, sporten och aktiviteten där du växelvis springer och simmar en distans vilket ställer höga krav på utrustningen. Hos Pölder Sport hittar du ett bra utbud av våtdräkter och tillbehör med hög kvalitet från stora och välkända märken. Här kan du köpa våtdräkter för swimrun online och behöver du hjälp med att hitta rätt produkt så kan du fråga våra specialister på området. Många av våra kunder ger sig på En Svensk Klassiker medan andra ständigt letar efter nya träningsvägar på sommaren när skidorna står i garderoben och med er pratar vi mycket om utbud och produkter.

Hos Pölder Sport jobbar specialister inom området som gör alla inköp och som guidar dig till rätt val av våtdräkt för din utmaning. Hos Pölder Sport kan du köpa allt du behöver för din Swimrun i form av olika våtdräkter och tillbehör men också kosttillskott och trailskor som gör din upplevelse till den bästa. Om du inte vet vilken våtdräkt som passar just dig och din utmaning så tveka inte att fråga oss om råd, vi hjälper dig mer än gärna till rätt val.

Vilken Swimrundräkt och vilken utrustning ska jag välja?

I våra artiklar i det här kapitlet så kan du läsa om hur du ska tänka när du väljer din simdräkt för Swimrun eller Open Water. Se också artiklarna kring utrustning, löparskor och våra samarbeten i sommar.

Swimrundräkter att välja på

Swimrun, sporten och aktiviteten där du växelvis springer och simmar en distans vilket ställer höga krav på utrustningen. Hos Pölder Sport hittar du ett bra utbud av swimrundräkter och tillbehör med hög kvalitet från stora och välkända märken. Här kan du köpa swimrundräkter för swimrun online och behöver du hjälp med att hitta rätt produkt så kan du fråga våra specialister på området.

Våtdräkter för Open Water.

Förläng din utomhussimning med rätt utrustning. Börja tidigare och avsluta säsongen senare men framför allt, upptäk det fantastiska med att simma på riktigt i öppet vatten. Hos Pölder Sport hittar du ett bra utbud av våtdräkter och tillbehör med hög kvalitet från stora och välkända märken. Här kan du köpa våtdräkter för Open Water-simning online och behöver du hjälp med att hitta rätt produkt så kan du fråga våra specialister på området.

Utrustning för Swimrun & Open Water

I vårt sortiment hittar du alla de tillbehör och den utrustning du behöver för att vara säker i vatten, maximera din träning och för att njuta av aktiviteten.

Löparskor för Swimrun

Din löparskor för Swimrun behöver ge dig ett säkert fäste i terräng och på våta stenar, de behöver ha bra egenskaper som att absorbera minimalt med vatten samt dränera vatten. Vi har ett stort sortiment av modeller som ger dig rätt egenskaper för din Swimrun.