Oakley Sportglasögon

Sutro

Visa produktinformation
Välj färg: Black Ink W/ Prizm Jade
1 238 kr  -30%
Rek. pris: 1 769 kr

Delbetala från 52 kr i 24 månader

Ej i lager

Beskrivning

Prizm Jade återfinns under Prizm Daily som förstärker alla färger genom att använda samma tekniska prestanda som används för Prizm sportlinser men har balanserats för att skapa en förbättrad visuell upplevelse med mer levande färger.
 
Ljusgenomsläpp: 14%
Väderförhållanden: Sol och moln, varierande väder
Filterkategori: 3 
En av Oakleys senaste modeller, Sutro. Slog igenom stort när den satt på Tour de France-vinnaren sommaren 2019…Egan Bernal! En modell som är mycket populär hos cyklister och skidåkare.
 
Oakley Sutro har en väldigt bred lins som skyddar mycket bra mot vind och dåligt väder men som också ger dig bättre sikt i periferiseendet. Givetvis sitter Oakleys Prizm™-lins på som ger grymt bra skärpa och optimerar kontrasten för att förstärka detaljer. Prizm-linsen är utformad för att förbättra färg, kontrast och detaljer i områden där den är specifikt utformad för. 
 
 
Egenskaper:
  • Prizm™-linsen är en revolution inom optik som baseras på flera decenniers vetenskaplig färgforskning. Prizm™-glas ger oöverträffad kontroll över ljusöverföringen, vilket resulterar i färger som är exakt justerade för att maximera kontrasten och förbättra synförmågan
  • Unobtainium™-näsdel med ökat grepp för att hålla glasögon säkert på plats.
  • Gummerade ändpartier på skalmarna
  • High Definition Optics® (HDO)
  • 100% skydd mot UV-strålar

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •