ORCA Våtdräkt

Perform Swimrun M

Visa produktinformation
Välj färg: Black
Välj storlek: 11
3 999 kr

Delbetala från 167 kr i 24 månader

Ej i lager

Beskrivning

Det nya Perform-sortimentet har utformats med målet att erbjuda en lösning till alla som håller på med swimrun. Du kan anpassa våtdräkten till dina behov för att hitta den perfekta lösningen för dig. Swimrun Perform är en högkvalitativ Yamamoto-våtdräkt som är extremt flexibel och med bra flytkraft för att få fart i vattnet. Helt enkelt den allsidiga våtdräkten för swimrun-utövare.
 
Mångsidighet:
Den inre och yttre fickan på benen kan hålla Swimrun Pads för att ge dig extra uppdrift där du behöver det mest. Du kan kombinera dina Swimrun Pads med ett extra par för att få mer flytkraft eller ta bort dem för ökad rörelsefrihet. Dessutom, tack vare sina flyttbara ärmar, kan denna våtdräkt anpassas till vilket klimat som helst.
 
Flexibilitet:
De 2 mm paneler i armarna, i kombination med det nya DuraSkin-materialet, gör att denna kostym är extremt flexibel, inte bara när du simmar, men också när du kör, så att tjockleken på neopren inte kommer in i din sätt.
 
Uthållighet:
Helt nya DuraSkin-materialet på underkroppen skyddar kostymen från slitage som orsakas av tillbehör eller hinder.
 
Förvaring:
Nya Swimrun Perform har många fickor så att du kan lagra allt du behöver. Det finns två stora ytterfickor på benen där du kan lagra tex. paddlar, en stor bakficka med dragkedja, två innerfickor och två bröstfickor där en är med elastiskt nät för enkel åtkomst och en annan med dragkedja för att lagra viktiga saker som bilnycklar och pengar.
 
Den har också en bakficka med mycket lagringsutrymme för att hålla alla tillbehör du behöver, till exempel GPS eller flyttbara ärmar. Samt fickor för att lagra mat eller paddlar.

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •