Salomon Skinskidor

S/LAB eSKIN Prolink Shift

Visa produktinformation
Välj längd: 188 CM
kg
Fältet är obligatoriskt
cm
Fältet är obligatoriskt
eu
Fältet är obligatoriskt
Fältet är obligatoriskt
Fältet är obligatoriskt
6 799 kr

Delbetala från 283 kr i 24 månader

Ej i lager

Beskrivning

Detta är en av många längdskidor som är tillgängliga för förbokning till nästa säsong. Missa inte chansen att få ett riktigt guldpar från leverantörernas fabriker och racingavdelningar. Förbokade längdskidor levereras under tidig höst.

 

Salomon S/LAB eSKIN Prolink Shift är Salomons mest innovativa och lätta skinskida som ger absolut bästa prestanda i deras Skin-serie. Konstruerad för att förstärka både ditt frånskjut och din acceleration och är en skin-skida för tävling eller med högsta möjliga krav. Skidan är ett utmärkt och säkert val för långa distanser med växlande snöförhållanden.

Salomon har jobbat hårt och sedan ett tag tillbaka känner vi att skidorna har de snyggaste spannkurvorna i våra mätningar. Våga testa Salomon! Klä upp dig med nya färgen på båda skidor och pjäxor och fixa toppenglidet i spåren!

Skidan har en inbyggd platta som fungerar ihop med flyttbara bindningen Salomon Prolink Shift som gör att du kan ändra egenskaperna på skidan genom att flytta bindningen framåt eller bakåt. På denna modellen måste du kliva av skidan för att flytta bindningen. Flyttar du bindningen framåt får du bättre grepp och flyttar du bindningen bakåt blir det bättre glid. Hjälper till att anpassa skidan mer personligt efter åkstil och terräng!


OBS: Bindning ingår inte i den här skidan. Många leverantörer väljer att visa upp sina skidor med bindning, men notera att bindningen inte ingår i skidan. Du får därför inte glömma att köpa med en bindning om behöver en.

Hur väljer jag längd på längdskidan?
Generellt bör vuxna åkare ha klassiska skidor som är 20-30cm längre än kroppslängden (ca 5-10cm för skateskidor). Barn och juniorer bör ha klassiska skidor som är 5-20cm längre än kroppslängden (0-10cm för skateskidor). Det är alltså grundregeln. Lämna en kommentar till oss om du vill att vi väljer längd åt dig när du beställer dina längdskidor.
Skulle du råka välja en längd som inte passar dig kommer vi kontakta dig när vi plockar ut dina längdskidor!

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •