Salomon

Salomon XA 25

Visa produktinformation
Välj färg: Ebony/Alloy
Välj storlek: M/L
1 499 kr

Delbetala från 62 kr i 24 månader

Ej i lager

Beskrivning

Salomon XA 25 är framtagen med hållbara, vädertåliga och snabbtorkande material och ett smart komprimeringssystem med rullstängning som gör att du enkelt kommer åt det som behövs, framför allt vätska och viktig packning. 25 liters förvaring gör den perfekt för längre utflykter och självförsörjande expeditioner. Det avtagbara bältet ger extra stöd och komfort.

Hybridkonstruktion kombinerar breda axelremmar, dubbla bröstremmar och SensiFit™ för en justerbar, snäv passform och är extra stabil tack vare tre fästpunkter. Konstruktionen använder stretchmaterial som andas och formar sig efter kroppen och lätta justeringar för passform och stabilitet. Ryggsäcken studsar inte, men tillåter bekväm andning. Botten är särskilt utformad utan sömmar nära marken och med kraftigt belagt material för att skydda din utrustning.

Dessa framfickor är utformade för att passa Salomons flaskor och hindrar att flaskor studsar. Övre elastiska öglor som håller fast dina flaskor och håller dem drickfärdiga, 2 x 500 ml Softflask medföljer. 

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •