Silva Pannlampa
Trail Speed 5XT

Visa produktinformation

Produkten har utgått

Beskrivning

Trail Speed 5XT är en extrem lätt, kompakt och kraftfull pannlampa kombinerat med ett kraftfullt och uppladdningsbart 7.0 Ah batteri för långa träningspass och äventyr. Den här modellen kommer med hela sju tillbehör för ökad komfort och olika möjligheter att använda lampan på din cykel, hjälm eller pannband. Kombinationen av många tillbehör och det kraftfulla batteriet gör denna pannlampa till ett perfekt val för stigcykling, skidåkning och längre träningspass i krävande terräng och väder.
 
Den nyutvecklade batterihållaren håller batteriet på plats och är skönare att använda när du springer med batteriet fäst på pannbandet på huvudet. Batterihållaren kan plockas bort och istället ersättas av en kabelhållaren så att du kan ha batteriet i fickan för att minska tyngden på huvudet och hålla pannlampan avskalad och enkel.
 
Trail Speed 5XT har ett 7.0 Ah uppladdningsbart batteri med mycket kraft och ger dig 40 timmar på lägsta läget, 16 timmar på mediumläge eller 10 timmar på högsta läget. Pannlampans reservläge justerar automatiskt ljuset och garanterar 30 minuters ljus så att du hinner vända hemåt.
 
Silva Intelligent Light som optimerar ljusbilden genom en unik kombination av fokuserat avståndsljus som lyser långt och vidvinkelljus som lyser upp nära dig. Detta resulterar i mindre huvudrörelser och en tydlig bild av eventuella hinder både på kort och långt avstånd, vilket ger bättre balans och större trygghet och hjälper dig att maxa farten och prestera bättre. Med Silva Flow Light anpassar och optimerar du ljusbilden till din aktivitet. Genom att vinkla ljuset neråt får du en bredare ljusbild som är anpassad för långsammare aktiviteter. När du istället vinklar pannlampan framåt/uppåt når ljuset längre och ger dig en perfekt ljusbild för aktiviteter i högt tempo. 
 
Silva Trail Speed 5XT  innehåller:
Trail Speed 5 lampenhet, 7.0Ah Li-Ion batteri, pannband+fäste, batterihållare, toppband, hjälmfäste, cykelfäste, batterifäste för cykelramen, förlängningskabel, USB-kabel, kabelhållare (bak), kabelhållare (sida), dubbelhäftande 3M-tejp x2, quick guide

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •