Umara Sportdryck
U Beta-Alanin

Visa produktinformation
125 kr
avarda

Delbetala från 5 kr i 24 månader

Ej i lager

Beskrivning

Umara U Beta-Alanin kan ge dig runt 5% extra effektutveckling på intervaller i tidsspannet 30s till 10min. Dvs klassiska 30/15, 40/20, 60/30, 4x4min, 4x8min intervaller. 
 
Beta-Alanin är en aminosyra som behövs för att upprätthålla nivåerna av karnosin i musklerna. Beta-Alanin går ihop med Histidin i våra muskelceller och bildar då Karnosin. Histidin har vi gott om i cellerna så det är inte en begränsande faktor, däremot är Beta-Alaninet begränsande och supplementering av Beta-Alanin ökar nivåerna av Karnosin i muskelcellerna.
 
Karnosinet har i uppgift är att buffra mjölksyra och upprätthålla rätt pH-balans i muskelcellerna. Tillskott av Beta-Alanin ökar nivåerna av Karnosin vilket gör att cellerna hinner hantera och neutralisera syran som uppstår vid intensivt arbete och du kan pusha lite hårdare under tröskelpass och intervaller.
 
Innehåll:
Beta-Alanin, Klumpförebyggande medel (Kiseldioxid)
 
Innehåll per 5g (rekommenderat):
5g Beta-Alanin
 
Användningsinstruktion:
Intag 1 tesked (5g) per dag för att buffra dina nivåer. Blanda ut i valfri vätska och vätskemängd och drick.
 
Antal portioner per förpackning:
40
 
Förvaring:
Torrt 
 
Lär dig mer
Beta-Alanin är en av "The Big 5". Dvs en av de fem tillskott som vetenskapen är enig om ger en prestationshöjande effekt och är värda att satsa på om du vill prestera. Utöver Beta-Alanin är det Kreatin, Koffein, Bikarbonat och Nitrat.
 
Kör 5-6g BA om dagen i en månad och förvänta dig runt 5% extra effektutveckling på intervaller i tidsspannet 30s till 10min. Dvs klassiska 30/15, 40/20, 60/30, 4x4min, 4x8min intervaller. 

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •