Umara

Umara U Intend Burk 250g

Visa produktinformation

Produkten har utgått

Beskrivning

Ingår i kampanjen: 13% rabatt vid köp av minst 12st Umara kosttillskotts produkter.

Umara släpper nu en uppdaterad version av U Intend tillsammans med en ny smak, Sour Cola. Receptet har uppdaterats och de har tagit bort BCAA pga att den vetenskapliga evidensen har minskat. Istället har Umara lagt till aminosyran argenin som har en akut blodkärlsvidgande effekt vilket ger bättre syretransport till arbetande muskler.

U Intend är en prestationshöjande produkt, utvecklad och specialanpassad för uthållighetsidrott. Blanda och drick före träningspasset eller tävlingen när du verkligen vill få ut det lilla extra och prestera på topp. U Intend förbättrar ditt mentala fokus och din fysiska kapacitet.

Går utmärkt att blanda med samtliga U Sport sportdrycker vid de tillfällen du vill ha sportdryck med koffein.

Frågor och svar:

Det sticker i huden när jag druckit U Intend - Vad är det? Det är en helt ofarlig effekt från aminosyran Beta-Alanin. Stickandet avtar när du väl börjar träna så upp ur soffan med dig ;)

När ska jag dricka U Intend? Full effekt har du efter 45-60 minuter. Vid träningspass/lopp kortare än 60 minuter så rekommenderar vi alltså att du druckit upp U Intend 60 min innan så att du har full effekt från start. Vid längre lopp/tävlingar så kan du med fördel dricka den lite närmare inpå start och få den maximala effekten lite senare in i passet. Vid riktigt långa lopp rekommenderar vi en påfyllning efter 3-4 timmar.

Kan jag blanda U Intend med sportdryck? Japp, framförallt grapen som är smakmässigt anpassad att blandas med samtliga U Sport. Äpple ska enligt utsago vara god att blanda med U Sport 1:0,8 Fläder. 

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •