ALTRA Trailskor

Lone Peak 5 W

Visa produktinformation

Produkten har utgått

Beskrivning

Version nummer 8 av populära Lone Peak-serien är här. I version 4.5 arbetade de med att finjustera ovandelen med mer flexibilitet och komfort. I version 5.0 har de arbetat och förbättrat nederdelen. Har nu mellansulan Altra EGO och uppdaterad StoneGuard. Så att du får en ännu bättre känsla och upplevelse i naturen
 
Altra Lone Peak 5 M Dark Slate/Red har ALTRA EGO™ i mellansulan, vilket ger en extra respons i varje steg du tar. Som alltid ger MaxTrac™ yttersula ett bra grepp i alla typer av terräng. Den uppdaterade StoneGuard™ är ett extra skydda mot vassa stenar och täcker nu ett större område av foten men använder mindre material. Dräneringshålen under gör att du kan ta dig fram i blöta förhållanden med grym dränering.
 
Vi tycker att modellen passar utmärkt för dig som vill springa på mindre stigar med många tekniska partier. Stenar, rötter, lera och tuff kupering är inget hinder för Altra Lone Peak 5 M Dark Slate/Red. Inte heller hårt, fast och jämnt underlag som ett elljusspår, en skogsbilväg eller en grusväg. Eller ta med dig skorna till en stig på kalfjället i svenska fjällvärlden en fin och torr sommardag.

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •