Asics Löparskor
Gel-Cumulus 26 W

Visa produktinformation
Välj skostorlek: USL 10
Välj färg: Tarmac/Bold Magenta
1 439 kr  -20%
Rek. pris: 1 799 kr

Ej i lager

Beskrivning

Asics Gel-Cumulus 26 W för damer fick en stor mängd uppdateringar förra året. I version 26 har det gjorts några förbättringar med en omdesignad yttersula och häldel. Inte jättestora grejor men små detaljer som ger skorna mer komfort och bättre hållbarhet. Gel-Cumulus är väldigt mångsidig och passar utmärkt för vardagslöpträning samt långdistansträning på asfalt och finare grusvägar.

Gel-Cumulus har mellansulan FF Blast+ med deras PureGEL-teknologi som numera är inkapslad i mellansulan och ger ännu högre komfort än tidiager. FF BLAST+ är en vidareutveckling av tidigare FF Blast som nu ger ännu högre energiåtergivning samt även blivit lättare. Mixen av dessa material ger mjukare landningar och mer spänst i frånskjutet. En lättare vaggformad rocker-geometri gör att du snabbare och mjukare går från häl-till-tå.

Yttersulan FLUIDRIDE™ består av en blandning av EVA och gummi som ger förbättrad hållbarhet och grepp. Eftersom skum-materialet kombineras med den nya yttersulan får du en mjukare löpupplevelse och mer komfort.

I ovandelen känner vi igen känslan att skorna sitter stadigt på foten utan att trycka någonstans. Meshen är luftig och är sydd i flera lager för bättre hållbarhet. Plösen är integrerad med ovandelen och känslan på foten är riktigt lyxig.

Miljö:

Minst 75% av skons ovandel är tillverkat med återvunnet innehåll för att minska avfall och koldioxidutsläpp. Innersulan tillverkas med lösningsfärgningsprocessen som minskar vattenanvändningen med cirka 33% och koldioxidutsläppen med cirka 45% jämfört med den konventionella färgningstekniken.

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •