Atomic

Redster C8 Skintec Shift-In

Visa produktinformation
Välj längd: 187 CM
kg
Fältet är obligatoriskt
cm
Fältet är obligatoriskt
eu
Fältet är obligatoriskt
Fältet är obligatoriskt
Fältet är obligatoriskt
2 999 kr

Delbetala från 125 kr i 24 månader

Ej i lager

Beskrivning

OBS VIKTIGT!! Vissa längder finns bara i ett specifikt vikt-intervall:

  • 182 cm / 55-60 kg
  • 187 cm / 65-70 kg
  • 192 cm / 50-65 kg
  • 197 cm / 55-70 kg
  • 202 cm / 95-105 kg
  • 207 cm / 95-105 kg
Atomic Redster C8 Skintec Shift-In är den populära skida som senaste åren varit en storsäljare tack vare fina spannkurvor och kanon känsla i skidan.
 
Stora nyheten med Shift-In beteckningen är att skidan har en inbyggd platta som fungerar ihop med nya flyttbara bindningen, Atomic Prolink Shift-In. Vrid bara vredet på bindningen för att justera grepp och glid utan att ta av dig skidorna. Vrid på Shift-In-vredet åt höger för bättre grepp eller åt vänster för mer glid – eller lämna vredet i mittläget om du vill ha det bästa av två världar. Anpassa skidan mer personligt efter åkstil och terräng!!
 
Atomic Redster C8 är perfekt för alla som älskar att träna aktivt och kanske även tävla på skidan. Skidan kommer med BI 5000 belag med världscupsslip, vilket garanterar bästa möjliga glid. Skin-huden har flyttats något längre fram mot tidigare C8-versioner för att få ett snabbare och bättre glid. SDS-spannkonstruktionen hjälper dig att få maximal kraftöverföring vilket gör att den blir enkel att både få fäste och glid med. Med alla Atomics skintec skidor är det superlätt att byta skinn själv genom att välja mellan den universella skinsen (som följer med skidan) till den snabbare speed-skin som ger dig bättre glidegenskaper som har en annorlunda race-vävning med längre, mjukare hår.
 
OBS: Bindning ingår inte i den här skidan. Leverantörer väljer att visa upp sina skidor med bindning, men notera att bindningen inte ingår i skidan. Du får därför inte glömma att köpa med en bindning om behöver en.
 
Hur väljer jag längd på längdskidan?
Generellt bör vuxna åkare ha klassiska skidor som är 20-30cm längre än kroppslängden (ca 5-10cm för skateskidor). Barn och juniorer bör ha klassiska skidor som är 5-20cm längre än kroppslängden (0-10cm för skateskidor). Det är alltså grundregeln. Lämna en kommentar till oss om du vill att vi väljer längd åt dig när du beställer dina längdskidor. 
Skulle du råka välja en längd som inte passar dig kommer vi kontakta dig när vi plockar ut dina längdskidor!  

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •