Atomic

Atomic Redster C9 Shift-In

Visa produktinformation
Välj längd: 202 CM
kg
Fältet är obligatoriskt
cm
Fältet är obligatoriskt
eu
Fältet är obligatoriskt
Fältet är obligatoriskt
Fältet är obligatoriskt
2 099 kr  -30%
Rek. pris: 2 999 kr

Delbetala från 87 kr i 24 månader

Ej i lager

Beskrivning

OBS VIKTIGT!! Vissa längder finns bara i ett specifikt vikt-intervall:

  • 197 cm / 60-65 kg
  • 202 cm / 60 kg
Atomic Redster C9 Shift-In är en fin och smidig skida som innan Carbon-varianten kom var Atomics toppskida.
 
Samma typ av spann och bärighet som Carbon så pga priset så är det ett STORT köpråd på denna modellen. Modellen är jämförbar med Redster Carbon med samma kärna och snarlikt belag. Skidan är lätt men tappar lite i känsla och spänst jämfört med Redster Carbon-modellen.
 
Atomic Redster C9 Shift-In är en snabb och pålitlig racingskida som gör det roligt i spåren och ifjol såg vi många kunder som njöt av sina par.

Utöver att Atomic satt deras nya design på skidan så är den den andra nyheten att skidan har en inbyggd platta som fungerar ihop med nya flyttbara bindningen, Prolink Shift-In. Vrid bara vredet på bindningen för att justera grepp och glid utan att ta av dig skidorna. Vrid på Shift-In-vredet åt höger för bättre grepp eller åt vänster för mer glid – eller lämna vredet i mittläget om du vill ha det bästa av två världar. Anpassa skidan mer personligt efter åkstil och terräng!

OBS: Bindning ingår inte i den här skidan. Leverantörer väljer att visa upp sina skidor med bindning, men notera att bindningen inte ingår i skidan. Du får därför inte glömma att köpa med en bindning om behöver en.
 
Hur väljer jag längd på längdskidan?
Längden på skidorna beror i grunden på två saker, din längd och din vikt. Generellt bör vuxna åkare ha klassiska skidor som är 20-30cm längre än kroppslängden (ca 5-10cm för skateskidor). Det är alltså "grundregeln". För vuxna måste man sedan kompromissa beroende på vad man väger. Kortare skidor görs för lättare åkare och längre skidor för tyngre åkare. Här kan man alltså få gå upp eller ner lite i skidlängd beroende på vikt.
Lämna en kommentar till oss om du vill att vi väljer längd åt dig när du beställer dina längdskidor.

Skulle du råka välja en längd som inte passar dig kommer vi kontakta dig när vi plockar ut dina längdskidor!  

 

 

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •