Coxa Carry Vätskebälte

M18

Visa produktinformation

Produkten har utgått

Beskrivning

CoXa Carry M18 är en multifunktionsryggsäck med stor kapacitet för den aktiva som vill ha med sig extra packning och ska vara borta en längre tid. M18 ergonomiska utformning passar lika bra för män som för kvinnor och känns otroligt lätt och bekväm att bära. Bärsystemet är välformat och gör ryggsäcken bekväm, stabil och följsam. M18 är utrustad med fästen för vandringsstav och anpassade fickor för snabb åtkomst till nödvändiga saker. Med upp till tre liters vätskekapacitet bär den även tillräckligt med vätska för längre turer, vätskesystem köpes separat.. En ryggsäck som är utvecklad av utövare för utövare och är den ultimata ryggsäcken för pendlare. 
  
CoXa Carry M18 Green har plats för två separata vätskesystem upp till totalt tre liter som placeras i den anpassade ­fick­an nedre sektionen. För igenom slangen vid en av de markerade öppningarna i topplocket. Hällorna på axelbanden håller vätske­slang, bars eller gel på plats.
 
För ökad säkerhet är M18 utrustad med 3M™ reflexmaterial. När reflexmaterialet träffas av strålkastarljus syns du tydligt på ca 125 meters håll.

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •