HEAD Våtdräkt

Swimrun myBOOST Pro Aero W

Visa produktinformation

Produkten har utgått

Beskrivning

 MyBOOST Pro är det innovativa konceptet från HEAD för SWIMRUN - Värstingendräkten!

 

Head Myboost Pro Aero M Black/Gold möjliggör maximal individualisering på grund av användningen av olika flytmedel för ökad flytning i bröst- och fyrhjulsområdet. Det som skiljer myBOOST Pro från myBOOST Aero är att Aero inte har flytpanelerna på benen, vilket gör dräkten lättare och det blir mindre pendlande vikt när du springer.

 

4 mm luftcellsneopren, med glidyta på bröst- och för ökad flytkraft och perfekt positionering i vattnet. 1.5mm "glideskins" neopren på armar och axlar ger maximal flexibilitet. Avtagbara ärmar möjliggör anpassning beroende på dina behov och önskemål. Ärmarna är gjorda av 1,5 mm extra elastisk neopren med en 2,5 mm manschett. Armarna neopren-muffar som stängs tätt för att inte det ska läcka in, vilket också minimerar drag i vattnet. Extra värmeförseglade sömmar längs benen möjliggör individuell längdjustering.

 

Ett ficksystem som kan användas för att anpassa våtdräkten för din behov. Att kunna lägga till extra flytkraft i bröst- och lårområdet eller för att bära extra utrustning. Innehåller en bakficka med dragkedja för att ha alla nödvändiga redskap.

 

En dragkedja fram och bak ger bästa möjliga andningsförmåga under körning, med värmebandade sömmar för individuell längdjustering på både armarna och benen. Extra dragkedjor på fram och bak kan du enkelt fästa en dragkabel och tillbehör.

 

Perfekt för alla väder- och vattenförhållanden. Dam- och herrmodeller finns tillgängliga. 

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •