Hoka One One Trailskor

Speedgoat 5 GTX Spike M

Visa produktinformation
Välj skostorlek: US 8
Välj färg: Black/Black
2 699 kr

Delbetala från 112 kr i 24 månader

Ej i lager

Beskrivning

Äntligen, Hoka One One Speedgoat 5 GTX Spike! Hoka har släppt sin vinterversion av deras mest populära trail-sko Speedgoat. Denna modellen har en ovandel med goretex-membran som skyddar mot vatten och väta och yttersulan har nu tolv st tungstenkarbid-dubbar som greppar ruskigt bra på isiga och snöiga vägar. 

Speedgoat är uppkallad efter Karl "Speedgoat" Meltzer, som har rekordet för antal segrar i 100 mile trailtävlingar. Skon följer hans motto "go everywhere, run everything" och är skapad för att klara all typ av terräng. Spring var du vill, tekniskt, uppför, nerför, grusvägar eller stigar. Speedgoat 5 klarar av allt, nu ocskå is! 

Den femte versionen är i stort sett en helt ny sko som är uppdaterad från botten till toppen med ett fokus på att vara lättare men ändå inte tumma på komfort och känsla. Hela ovandelen som är tillverkad i återvunnet material har en ny dynamisk sandwich-mesh som är mer flexibel och ger högre komfort och tillsammans med ett gore-tex membran ger skydd mot vatten och väta. Hoka har även justerat tåboxen och nu är den rymligare än tidigare modeller vilket ger högre komfort. Mellansulan har en ny sammansättning som gör den mer lyhörd och med lite högre energiåtergivning så den känns piggare.

Undertill återfinns Vibrams Megagrip som nu har finjusterats med ännu mera grepp och gummidobbarna på 5mm har en annan utformning samt att det ocskå finns tolv stycken tungstenkarbid-dubbar som greppar perfekt på isiga underlag, nu ännu mera grepp!

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •