Polder Sport
Vasaloppet - Officiell Vasaloppsbutik

Fischer gör väsen av sig

Fischer har verkligen förvaltat förtroende för deras produkter genom åren. Både vi och våra kunder vet vad som händer när det läggs ett par Fischerskidor i skidspåren – det går undan! Det är alltid världsklass i i kvalitet och känsla. Deras duktiga medarbetare syns ute på tävlingar samt långlopp och påminner oss hela tiden om den klassiska giganten med den unika tillverkningsprocessen. Coldbase Bondning är en av deras unika metoder och faktorer som ger dig bästa möjliga förutsättning att få in paraffinet i Fischer-belagen. Yes, Fischer gör mycket väsen av sig och med all rätt. Det är alltid ett säkert kort att välja Fischer och köper ni Fischer från oss kan det inte gå fel.

ETT ABSOLUT VIKTIGT PAKET ATT HÅLLA KOLL PÅ: FISCHER RCS CLASSIC PLUS SKIDPAKET

Klassisk och mycket populär toppskida som alla kan välja och som alla kan vinna på 😃

ETT ABSOLUT VIKTIGT PAKET ATT HÅLLA KOLL PÅ: FISCHER SPEEDMAX 3D CLASSIC PLUS 902 SKIDPAKET

Flaggskeppens flaggskepp. Samma design och unika konstruktion som ifjol men lika grymma och vi säger så här "Fischer är alltid ett säkert köp med klasskidor rakt igenom. Lite högre i pris kontra konkurrenterna men du har absolut störst chans i skidspåret att dominera utför i glid på ett par Fischer.

VÅRA BÄSTA FISCHERPAKET JUST NU FÖR KLASSISK STIL

I våra skidpaket ingår skidor, bindningar och pjäxor. Välj modeller på bindningar och pjäxor i skidpaketen.

FISCHERSKIDOR VI REKOMMENDERAR

Här hittar du längdskidor från Fischer som vi rekommenderar för den här säsongen. Det är den ikoniska och ständigt aktuella Fischer RCS som aldrig gör någon besviken och flaggskeppet Speedmax för dig som satsar högt i vinter.

Du hittar inga direkt nyheter till den här säsongen men det var inte länge sedan hela serien fick en ny modern design och tillverkningsprocessen håller alltid den unika och moderna Fischer-kvaliteten en kan begära.

VÅRA AKTUELLA FISCHERSKIDOR

Här hittar du alla våra aktuella längdskidor från Fischer för klassisk stil.

Med en helt ny design har Fischer nu släppt säsongens skidor. Med en unik tillverkningsprocessen håller Fischer-skidan alltid den kvalitén en kan begära.

Fischerskida med flyttbar bindning och racingpjäxa för damer. Justera din placering för att påverka glid eller fäste.

Fischer längdskida med Turnamic, Fischers skidbindning.

Fischerskida med Fischers bidning Turnamic. Snyggt och mycket praktiskt när du vill förändra din skidas egenskaper till det aktuella föret.

Upptäck Speedmax 3D