Polder Sport
Vasaloppet - Officiell Vasaloppsbutik

Våra behandlingar

Oavsett om du köper nya skidor eller om du har gamla skidor hemma som behöver fräschas upp så kan vi hjälpa dig. Få extra fart på dina nya skidor med en nyslipad struktur, eller låt oss fräscha upp dina gamla skidor så att glidet blir som när de var nya.

För dig som har skidor hemma som du vill få slipade finns vår service Premiumfrakt, se mer nedan.
Vi kan även ”hotboxa” dina skidor, ett sätt att mätta belaget med paraffin för att skapa allra bäst förutsättning för superglid.

Stenslip & Grundprep - Nya skidor

Beställ tillsammans med dina nya skidor. Vi slipar och grundpreparerar dina skidor. När skidorna levereras till dig ligger ett lager skyddsparaffin kvar på dina glidzoner. Priserna gäller enbart i samband med köp av skidor.

Stenslip & Grundpreparering - Gamla skidor

Låt oss fräscha upp belaget på dina gamla skidor. Skicka skidorna säkert till oss genom att beställa tjänsten PremiumFrakt nedan, samt de behandlingar du vill att vi ska göra. Tips är att gå ihop med dina skidåkarkompisar. Du kan skicka upp till tre par med samma PremiumFrakt.
När du beställer premiumfrakt skickar vi ut en hård tub till dig för frakt av dina skidor till oss - enkelt och säkert.

Hotboxbehandling

Längdskidor måste mättas om de ska glida bra!
Nu kan du slippa att stå och lägga på en massa lager glidvalla! Vi gör detta med hjälp av ett värmeskåp kallad HOTBOX där längdskidan ligger i 12 timmar med varierande temperatur. Bästa resultat blir det om skidan behandlas direkt efter en stenslip.