Polder Sport
Vasaloppet - Officiell Vasaloppsbutik

Atomics Queens and Kings - skinskidor från Atomic.

ATOMIC FORTSÄTTER ATT UTMÄRKA SIG

Atomic kan det här med skinskidor och ligger alltid i framkant med sina modeller. Det är ingen överdrift att säga att Atomic är störst på skin.
Under Atomic hittar du modeller med riktigt vassa spann, bra konstruktioner som håller dig uppe från snön och en åkglädje som kammat hem vinster i en rad produkttester genom åren. På alla Atomics skinskidor hittar du Atomics unika och enkla avtagbara skinhudar som snabbt och utan verktyg låter dig byta skin när du behöver alternativa egenskaper som bättre glid eller fästa eller när du behöver byta för att skinhuden blivit för sliten.

Atomics skinskidor har fått ny design och kommer nu med integrerad Shift-In platt på skidorna så att du enkelt kan sätta på en Prolink Shift-In bindning och lika enkelt börja flytta din position i spåren medan du åker för att maxa egenskaperna hos din skida.
Två av vinterns populäraste val kommer bli :

MYCKET PRISVÄRD SKINSKIDA: Atomic Redster C2 Skintec Shift

Lite tyngre än sin storebror C8 men ett bra val av skinskida och mycket prisvärd. Samma tävlingsbelag och unika skinhud sitter undertill.

FÖRRA ÅRETS SUCCÈ: Atomic Redster C8 Skintec Shift

En av de senaste årens storfavoriter och som kommer med den integrerade Prolink Shift-In-plattan.

NYHETER FRÅN ATOMIC

Skinskidorna från Atomic har fått ny design och kommer med den intregrerade bindnigsplattan Prolink Shift-In.

VÅRA HETASTE VAL AV ATOMICS SKINSKIDOR

VÅRA BÄSTA VAL AV SKINSKIDOR I SKIDPAKET

Två populära skinskidor i prisvärda skidpaket. I skidpaket ingår längdskidor, bindningar och skidpjäxor.

Så lätt byter du skinhud på dina Atomic. Det finns ett bra utbud av olika skins också som passar för en rad olika fören och förändrar din skidas egenskaper.

Den flyttbara bindningen som heter Prolink Shift-In hittar du integrerad på modeller från Atomic och Salomon med Shift-In benmäningen i namnet. Sitter numera inte bara på skinskidor utan även på vallningsbara och skateskidor!

Skidspecialsiten Björn presenterar Atomic Redster C8 Skintec

Skidspecialsiten Björn presenterar Atomic Redster C5 Skintec