Northug Sportglasögon

Classic Performance Narrow

Visa produktinformation
Välj färg: White/Grey
799 kr

Delbetala från 33 kr i 24 månader

Ej i lager

Beskrivning

Narrow-modell som passar mindre ansikten.

Sportglasögon för all typ av aktivitet. 100% UV skyddad lins tillverkad i polycarbonat som gör linsen extremt slitstark. Linsen är behandlad för att skydda mot imma. Tack vare konstruktionen SwiftClick har det aldrig varit så enkelt att snabbt byta lins. Justerbara bågar och näsklämma gör det enkelt att anpassa passformen efter ansiktet.

Northug Performance Classic-serien har många av samma nyckelfunktioner som Silver- och Guld-serien och ger ett bra skydd mot elementen. Classic-serien täcker det grundläggande behovet av ett bra sportglasögon, och du kan enkelt uppgradera till linser med mer avancerade funktioner efter behov. 

Levereras med grå en UV400-lins:

  • Grå UV-lins: Ger en naturtro färguppfattning och är den mest populära färgen för allmänt bruk. Med en låg ljusöverföring passar den bra på dagar med mycket sol. Ljusöverföring 13% (kategori 3)

Glasögonen finns i två storlekar, med standardmodellen som den bredaste. De ser ut precis som de smala glasögonen och har samma tekniska egenskaper, men är något större och har längre glasögon. Standardmodellen passar med standardlinser.

 

 

 

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •