Salomon Löparskor

Sonic 4 Balance M

Visa produktinformation

Produkten har utgått

Beskrivning

Salomon Sonic 4 Balance M Black/White i ny uppdaterad version är utformad för att vara både fjädrande och dämpande. Salomon har Optivibe™-dämpningen för att minska vibrationer utan att tumma på den studsiga känslan och energiåtergivning i varje löpsteg. Salomon Sonic 4 Balance har en ovandel i mjukare mesh-material och en innerkonstruktion med Sensi-fit blir det en stabil och fotnära passform.

 

Mellansulan som är uppbyggd med OptiVibe-teknologi är en unik kombination av dämpning och dynamik. En mix av dämpning som tar emot själva stötarna och en unik teknik som minskar vibrationerna som uppkommer i musklerna vid löpning. Det hjälper musklerna att slappna av så man får en mycket mer framåtdrivade energi istället för att lägga energi på att spänna musklerna. Det minskar tröttheten i musklerna och skapar ett skönt flow i varje löpsteg, precis som man vill ha. 

 

Undertill finns en teknik som heter Geometric Decoupling™ som delar av sulan. Det bidrar till antingen en mer stabil eller snabbare häl-till-tå-övergång. Balance-modellen har denna delningen i mitten på sulan som ger en balanserad och neutral övergång.

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •