Salomon Löparskor

Sonic 4 Confidence M

Visa produktinformation

Produkten har utgått

Beskrivning

Salomon Sonic 4 Confidence M Goji Berry/White i ny uppdaterad version är utformad för att ge dig extra stabilitet och energi. Salomon Optivibe™-dämpningen för att minska vibrationerna utan att tumma på den studsiga känslan och energiåtergivning i varje löpsteg. Salomon Sonic 4 Confidence har nu i ovandelen en mer strukturerad mesh, extra vaddering och uppdaterade SensiFit™-vingar.

 

Mellansulan som är uppbyggd med OptiVibe-teknologi är en unik kombination av dämpning och dynamik. En mix av dämpning som tar emot själva stötarna och en unik teknik som minskar vibrationerna som uppkommer i musklerna vid löpning. Det hjälper musklerna att slappna av så man får en mycket mer framåtdrivade energi istället för att lägga energi på att spänna musklerna. Det minskar tröttheten i musklerna och skapar ett skönt flow i varje löpsteg, precis som man vill ha. 

 

Undertill finns en teknik som heter Geometric Decoupling™ som delar av sulan. Det bidrar till antingen en mer stabil eller snabbare häl-till-tå-övergång. Confidence modellen har denna delningen längre ut på sulan som ger en stabilare övergång.

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •