Saucony

Saucony Endorphin Shift 3 W

Visa produktinformation
Välj skostorlek: USL 10
Välj färg: Black/Goldstruck
1 799 kr

Delbetala från 75 kr i 24 månader

Ej i lager

Beskrivning

Endorphin Shift är nu uppe i sin tredje version och är nu hela omarbetad från grunden. Mellansulan har blivit högre och mer dämpad men ändå har den tappat i vikt. Ny ovandel och en omarbetad hälkappa med bättre grepp så att foten sitter fast i skon. 

4mm dropp kombinerat med den höga mellansulan skapar en mjuk och skonsam övergång tack vare den framåtdrivande SPEEDROLL-teknologin med maximal energiåtergivning. Shift 3 skiljer sig lite från dem andra modellerna och har en stummare häldel som tillsammans med nya Centerline-teknik centrerar och avlastar foten vid isätttning. Allt detta gör att du får en stabilare isättning och med speedroll-tekniken mjukt rullar fram upp på tå och till frånskjut. 

FORMFIT-konstruktionen ger en grym passform runtom hela foten och den nya sömlösa meshen i ovandelen kramar om foten på ett bekvämt sätt och som kombineras med stabiliserande 3D-printad struktur. Givetvis "gusseted tongue" / plösen, tungan är integrerad i mellansulan. Underifrån är toppen av mellansulan skålad runtom hälen och lyft i hålfoten, för att på så sätt ge bättre stöd och komfort.

 

Saucony Endorphin Shift 3 passar alla som vill ha en väldämpad sko med hög komfort. Speedroll-teknik ger en mer skonsam löpning som hjälper dig att avlasta kroppen. Perfekt för långpass och återhämntningspassen.

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •