Saucony Löparskor

Endorphin Speed 2 W

Visa produktinformation

Produkten har utgått

Beskrivning

Saucony Endorphin Speed 2 Vizi Pro - en ny favorit i den oerhört populära Endorphin-serien som revolutionerade löparmarknaden.
 
Endorphin Speed 2 Vizi Pro är som namnet antyder - en ny färg som gör att du syns betydligt bättre när du är ute och springer under dygnets mörka timmar.
 
Undertill på Saucony Endorphin Speed 2 Pro så återfinns PWRRUN-PB sulan och den styva nylonplattan men i ovandelen har några få justeringar gjorts för att göra den ännu bättre. Hälpartiet har fått ny design, modellen är något tightare i mellanfoten samt att det smiter åt lite mer med hjälp av nya anti-slipskosnören.
 
Saucony Endorphin Speed 2 Vizi Pro är modellen avsedd för tävling och tempoträning, och ger utmärkta förutsättningarna för att personliga rekord ska slås. De styva sulorna med Speedroll-teknologi skapar en ständigt framåtdrivande kraft, vilket genererar mer fart med minimal energiförlust. Skillnaden mellan Pro och Speed är att Speed istället har en nylonplatta i mellansulan kontra Pro som har en kolfiberplatta. Speed är mer anpassad åt elitmotionären och motionären med höga ambitioner.
 
Ett 8 mm dropp kombinerat med den styva s-formade nylonplattan optimerar effekten av stötdämpningen med det superlätta och spänstiga PWRRUNPB. Detta PeBa-baserade material ger hela 88% energiåtergivning och är otroliga 40% lättare i vikt jämfört med PWRRUN+ som är baserat på EVA (Sauconys näst bästa mellansulematerial). 
 
Ovandelen har FORMFIT-konstruktionen som har en grym passform runtom hela foten. En sömlös mesh kramar om foten på ett bekvämt sätt och som kombineras med stabiliserande 3D-printad struktur.
 
Saucony Endorphin Speed 2 Pro gör att du har bästa möjliga förutsättningar för att slå dina personliga rekord. Med lång livslängd kan du se fram emot många snabba och härliga löpturer. Komplettera med Endorphin Shift 2 för mängdträningen och du har allt du behöver i skoväg!

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •