Saucony Löparskor

Guide 14 Runshield W

Visa produktinformation
Välj skostorlek: USL 6
Välj färg: Black/Gravel
999 kr  -38%
Rek. pris: 1 599 kr

Delbetala från 42 kr i 24 månader

Ej i lager

Beskrivning

Runshield-modell som är anpassad för vintriga förhållanden. Runshield innebär att ovandelen är tillverkad i en slitstark och vattenavvisande rip-stop-mesh. Samt att det är en ny mjukare coldtrac-yttersula som greppar lite bättre vid kallare temperaturer.

 

Saucony Guide 14 Runshield W Black/Gravel är en klassiker bland mängdträningsskor men som även fungerar för lite snabbare pass. Skon har en perfekt mix av låg vikt, stabilitet och responsiv känsla. Ride 14 har en omarbetad hälkappa som är något högre för en bättre passform och en snäppet tunnare mesh i ovandelen för en bättre ventilation och känsla, känslan blir en mer slimmad sko och några gram lättare.
 
Mellansulan består av PWRRUN och tillsammans med toppsulan i PWRRUN+ samt 8mm dropp erbjuds en riktigt bra stötdämpning och fartfylld löpkänsla. För allra bästa komfort har FORMFIT-konstruktionen integrerats, vilket ger optimal passform runtom hela foten. Underifrån är toppen av mellansulan skålad runtom hälen och lyft i hålfoten, för att på så sätt ge bättre stöd och komfort. Ovandelen är tillverkad i en slitstark och vattenavvisande rip-stop-mesh. med stabiliserande 3D-printad strukturer och omsluter foten väldigt bra.

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •