Polder Sport
Vasaloppet - Officiell Vasaloppsbutik

Klassiska vallningsbara favoriter från Atomic

Atomic gör det väldigt bra med design och modeller där vi hittar många av modellerna från de populära skinskidorna som vanliga vallningsbara versioner. Atomic tuffar på starkt och även i år är den stora snackisen på skidbiten, med en inbyggd platta som fungerar ihop med den flyttbara bindningen, Prolink Shift-In. Vrid bara vredet på bindningen för att justera fästet och glidet utan att ta av dig skidorna. Vrid på Shift-In-vredet åt höger för bättre grepp eller åt vänster för mer glid – eller lämna vredet i mittläget om du vill ha det bästa av två världar. Nu är det alltså lättare än någonsin att anpassa skidan mer personligt efter åkstil och terräng!

VÅRA HETASTE VAL AV ATOMICS VALLNINGSBARA KLASSISKA LÄNGDSKIDOR

Här hittar du modeller du känner igen med den nya Shift-In-lösningen som gör skidan lättare anpassningsbar efter rådande väder och demografi.

AKTUELLA KLASSISKA VALLNINGSBARA SKIDOR FRÅN ATOMIC

Se alla våra akutella modeller från Atomic

VI REKOMMENDERAR SKIDPAKET FRÅN ATOMIC

Våra teståkare är eniga, de klassiska vallningsbara skidorna från Atomic ger stor åkglädje i spåren och bland våra kunder genom åren kan vi bara konstatera att Atomic växlat upp med sina klassiska modeller. I våra skidpaket ingår skidor, bindningar och skidpjäxor.

NYHET!
Utöver att Atomic satt deras nya design på skidan så är den den andra nyheten att skidan har en inbyggd platta som fungerar ihop med nya flyttbara bindningen, Prolink Shift-In.

NYHET!
Atomic visar upp sin stora nyhet Prolink Shift-In.