Polder Sport
Vasaloppet - Officiell Vasaloppsbutik
Saucony Bamm - Pölder Sport är officiell butik för Saucony Bamm 2022. Med stort sortiment för trailrunning och personal på palts gör vi upplevelsen roligare.

Pölder Sport - Officiell butik för Saucony BAMM 2023

Pölder Sport är partner till Saucony BAMM 2023 (Björkliden Arctic Mountain Marathon) och vi är den officiella butiken för tävlingen som är en årligen återkommande tvådagars fjällorientering för tvåmannalag.
Här kan du som deltagare välja bland klasserna 30, 50 och 70 med orientering över två dagar med övernattning på fjället eller prova den kortare klassen BAMM 10.

Saucony har som det innovativa löpmärket de är växt starkt inom terränglöpning och det märks såväl på tävlingar som i vårt sortiment, de blev också titelsponsor för tävlingen från och med 2021.

Upptäck vårt sortiment för trailrunning

LEGENDEN PEREGRINE - NU MED 13 & 13 ST

Peregrine är en legend inom trailrunning. Nu med lägre vikt och en ny ovandel som är mer racinginspirerad. ST-modellen har grövre sulmönster och en omslutande ovandel med snabbsnörning som tål tuffare terränger.

FLER TRAILSKOR FRÅN SAUCONY

Hos oss hittar du alltid ett noga utvalt sortiment av trailskor från Saucony.

UPPTÄCK TRÖJOR FRÅN SAUCONY

Tröjor från Saucony, anpassade för löpning och för det nordiska klimatet.

TIGHTS & SHORTS FRÅN SAUCONY

Anpassade modeller för löpning och trailrunning.

UTVALDA PANNLAMPOR FRÅN SILVA

Du klarar dig inte utan en bra pannlampa, kolla in våra modeller från Silva.

kompasser för orientering och friluftsliv. Vi har ett stort sortiment från välkända varumärken. Oavsett hur du använder din kompass finns en modell för dig. Snabb och stabil för orientering, eller enkel och prisvärd för att ha i fickan när du är ute på vandring.

RYGGSÄCKAR FRÅN SILVA!

Som specialist på orientering är SILVA ett varumärke man inte kan vara utan. Silva är ett svenskt outdoorföretag som lanserade världens första vätskefyllda kompass år 1933. Kompasser och pannlampor är det första man tänker på, men numera hittar du även ryggsäckar, dry bags, vätskebälten och lampor för din cykel i sortimentet.
Silvas stora affischnamn är Tove Alexandersson, flerfaldig världsmästarinna i orientering. Mycket av utvecklingen senaste åren har gjorts tillsammans med henne för att få fram så bra produkter som möjligt för orienterare.

Silvas Strive Mountain Pack är ryggsäckar vi varmt kan remomendera för ditt BAMM lopp!

ENERGI & KOSTTILLSKOTT FRÅN ENERVIT

Vi har bars, gels, sportdryck och andra produkter som håller dig på rätt kurs.

ÖVRIG UTRUSTNING SOM DU BEHÖVER TILL DITT ÄVENTYR

När du är ute en längre tid kan du komma och behöva bra utrustning, både för din säkerhet, prestation och komfort.

Pölder Sport i partner till Saucony BAMM (Björkliden Arctic Mountain Marathon) som är en årligen återkommande tvådagars fjällorientering för tvåmannalag.

Så här kan det se ut vid starten av ett mäktigt trailrunning lopp. Videon från SauconyBamm 2021 vid Riksgränsen.