Salomon

Salomon Xa Pro 3D V8 GTX M

Visa produktinformation
Välj skostorlek: UK 7
Välj färg: Black/Black
1 849 kr

Delbetala från 77 kr i 24 månader

Ej i lager

Beskrivning

Många har frågat efter XA PRO-modellen. Vi känner att den måste tillbaka in, Salomon Xa Pro 3D V8 GTX M. Den här uppdaterade versionen av den ikoniska XA PRO 3D är lättare och mjukare, men den bibehåller ändå alla viktiga fördelar hos originalet (stabilitet, dämpning och grepp). Med Contagrip® Premium Wet-sammansättning, ett vattentätt Gore-Tex-membran och förbättrat 3D Chassis kommer denna sko problemfritt att ta dig vart som helst.

Den nu 20 g lättare skon har en sydd ovandel och tunnare, mjukare material och öppen 3D Mesh för maximal ventilering skapar en perfekt balans mellan komfort, ventligen och skydd. OrthoLite®-innersulan formas efter fotens konturer och ger utmärkt dämpning, ventilation och hållbarhet, vilket gör skon bekvämare och ännu mer avancerad. Quicklace-snörningen gör att man får perfekt snörning varje gång och håller foten på plats tillsammans med SensiFit-teknik som är integrerat i mellansulan.

Salomons All Terrain Contagrip®-sula är framtagen för att passa alla slags underlag. Den är trygg på våta, torra, hårda och lösa underlag.

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •