Polder Sport
Vasaloppet - Officiell Vasaloppsbutik
Längdskidåkare gör Vasaloppet

Mitt Vasalopp

Varje år är Vasaloppet ett väldigt hett event och vi ser att intresset ökar mer för varje år. Från hett till MEGA-HETT med andra ord. Om du är en som lyckats lägga beslag på någon av startplatserna så säger vi grattis och lycka till! Är du en av dem som vill åka men som ännu inte är anmäld säger vi– lugn och fin, det finns fortfarande platser kvar till Vasaloppets samtliga vinterlopp, och där inräknat första söndagen i mars!

Vi vill skicka med dig lite råd och tips till ditt Vasalopp och vinterveckan. Vi som jobbar på Pölder Sport har många och långa erfarenheter av Vasaloppet, andra lopp och skidåkning på elitnivå.

Utvöver tips och annan värdefull information så har vi givetvist ett av landets bästa sortiment kring längdåkning och vi sätter en stor ära och presitge att erbjuda rätt utrustning till rätt skidåkare för rätt målsättning.
Vasaloppet lockar allt från motionärer till elitåkare och alla därimellan att tillsammans ta sig från Sälen till Mora, för vissa handlar det om en naturupplevelse och för andra handlar det om resultat och förmåga. Oavsett vem du är som Vasaloppsåkare så är du välkommen till oss på Pölder Sport, som Officiell Vasaloppsbutik är vi stolta över att kunna presentera vårt unika soritment.

I det här kapitlet kan du läsa och se våra rekomendationer för:

  • Vilka längdskidor ska du välja till Vasaloppet.
  • Vilka skidstavar behöver du?
  • Vi tipsar om allt för ditt första Vasalopp.
  • Allt du behöver till Nattvasan.

Lycka till på ditt Vasalopp och till din vintervecka om det är något annat lopp du ska genomföra.!