Polder Sport
Vasaloppet - Officiell Vasaloppsbutik
Längdskidåkare gör Vasaloppet

Mitt Vasalopp

Vasaloppets 15 800 platser rök snabbare än normalt och det klassiska Vasaloppet verkar just nu vara hetare än på många många år. Från hett till MEGA-HETT med andra ord. Om du är en som lyckats lägga beslag på någon av startplatserna så säger vi grattis och lycka till! Är du en av dem som vill åka men som inte fått tag på en plats så säger vi – lugn och fin, det brukar lösa sig framåt vintern då många skidåkare av olika anledningar inte kan ta sig an sitt drömlopp just den här gången.

Vill vi skicka med dig lite råd och tips till ditt Vasalopp och till din vintervecka. Vi som jobbar på Pölder Sport har många och långa erfarenheter av Vasaloppet och många andra lopp för att inte nämna stora erfarenheter från skidåkning på elitnivår.

Utvöver tips och annan värdefull information så har vi givetvist ett av landets bästa sortiment kring längdåkning och vi sätter en stor ära och presitge att erbjuda rätt utrustning till rätt skidåkare för rätt målsättning.
Vasaloppet lockar både motionärer och elitåkare och alla därimellan att tillsammans ta sig från Sälen till Mora, för vissa handlar det om en naturupplevelse och för andra handlar det om resultat och förmåga. Oavsett vem du är som Vasaloppsåkare så är du välkommen till oss på Pölder Sport, som Officiell Vasaloppsbutik är vi stolta över att kunna presentera vårt unika soritment.

I deh här kapitlet kan du läsa och se våra rekomendationer för:

  • Vilka längdskidor ska du välja till Vasaloppet.
  • Vilka skidstavar behöver du?
  • Vi tipsar om allt för ditt första Vasalopp.
  • Allt du behöver till Nattvasan.

Lycka till på ditt Vasalopp och till din vintervecka om det är något annat lopp du ska genomföra.!